Середа, 24.04.2024, 14:45 | Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | Мій профіль | ВихідВітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Шкільна електронна газета
"Передзвін"
Крупецький навчально-виховний комплекс
                        

Головна » 2014 » Листопад » 24 » Урочисте відкриття ІІ етапу XV Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика.
13:46
Урочисте відкриття ІІ етапу XV Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика.

20 листопада на базі нашого закладу  відбулося урочисте відкриття ІІ етапу XV Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика. Напередодні в Україні відзначали День української писемності та мови, дата якого була встановлена 9 листопада 1997 року, у день, коли православна церква вшановує пам’ять святого преподобного Нестора-літописця.

Даний конкурс організований для того, щоб сприяти утвердженню статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу, національно-патріотичного виховання учнівської молоді та підвищення рівня знань учнів з української мови.

На святі були присутні  гості: Перепелиця Е.М.,начальник відділу освіти, молоді та спорту, Голянич Л.С., головний спеціаліст, Кусок Т.М., методист районного відділу освіти, вчителі та учні району.

Традиційно на відкритті згадували засновника конкурсу - Петра Дмитровича Яцика, мецената та філантропа, відомого своїм вагомим вкладом у розвиток українознавства на Заході та в Україні. Привітальне слово прозвучало від Ельміри Миколаївни, яка привітала усіх учасників з відкриттям та побажала усім успіху. Напутні слова учасники конкурсу отримали також  від методиста районного відділу освіти Кусок Т.М., яка ще й привітала переможців  ІІ етапу 2013 року.

Піднесений настрій створили  вихованці нашого закладу, незмінні ведучі Панчук Тетяна та Царук Олена,  продекламували вірші учні 5 та 6 класу, вокальні композиції прозвучали у виконанні Денисюк Софії, Нікітчук Анастасії та Чулій Яни.

Бажаємо успіху всім учасникам XV Міжнародного конкурсу імена Петра Яцика!

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 410 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Час

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Категорії розділу